Shining Tech (Xuzhou) Co., Ltd.

A Supplier Anjog Petroleum Resin saka China.
sinau More
  • Teknologi

    Teknologi

    We tahan kualitas produk lan kontrol strictly pangolahan prodhuksi, setya Pabrik kabeh jinis.
  • kaluwihan

    kaluwihan

    produk kita duwe kualitas apik lan kredit supaya kita bisa nyiyapake akeh kantor cabang lan distributor ing negara kita.
  • Service

    Service

    Apa iku wis sale utawa sawise-sales, kita bakal nyedhiyani sampeyan karo layanan paling apik kanggo supaya ngerti lan nggunakake produk kita luwih cepet.

Babagan awake dhewe

A Supplier Anjog Petroleum Resin saka China.

Shining Tech (Xuzhou) Co., Ltd .Shining Tech(Xuzhou) Co., Ltd. is a comprehensive international trading company with professional exper tise and rich experience, specializing in chemical and other fields. Our main products are as follows:

resin ※ Petroleum

※Hot melt Adhesive &Pressure sensitive adhesive

※Hot melt Road marking paint

※ Rubber&Tyre

※ Others

  • R & D
  • a