Shining Техника (Xuzhou) копродукции, ООД

Водечки снабдувач на нафта смола од Кина.
Научи повеќе
 • технологија

  технологија

  Ние се истрае во квалитети на производите и строго контролните процеси на производство, посветени на производство на сите видови.
 • предности

  предности

  Нашите производи имаат добар квалитет и кредит за да ни може да се постави многу филијали и дистрибутери во нашата земја.
 • Сервис

  Сервис

  Без разлика дали тоа е пред-продажба и по-продажба, ние ќе ви даде најдобра услуга за да знаете и да ги користат нашите производи побрзо.

за нас

Водечки снабдувач на нафта смола од Кина.

Shining Tech (Xuzhou) Co., Ltd .Shining Tech(Xuzhou) Co., Ltd. is a comprehensive international trading company with professional exper tise and rich experience, specializing in chemical and other fields. Our main products are as follows:

※ нафта смола

※Hot melt Adhesive &Pressure sensitive adhesive

※Hot melt Road marking paint

※ Rubber&Tyre

※ Други

 • R & D
 • a