Shining Tech (Xuzhou) Co, Ltd

Një nga furnizuesit kryesorë të naftës rrëshirë nga Kina.
Mëso më shumë
 • teknologji

  teknologji

  Ne vazhdojnë në cilësi të produkteve dhe kontrollin në mënyrë rigoroze proceseve prodhuese, e angazhuar për prodhimin e të gjitha llojeve.
 • Përparësitë

  Përparësitë

  Produktet tona kanë cilësi të mirë dhe kredi të na mund të krijuar shumë filiale dhe shpërndarësit në vendin tonë.
 • shërbim

  shërbim

  Nëse kjo është e para-shitjes ose pas shitjes, ne do t'ju ofrojë shërbimin më të mirë për të le ju e dini dhe të përdorin produktet tona më shpejt.

Rreth nesh

Një nga furnizuesit kryesorë të naftës rrëshirë nga Kina.

Shining Tech (Xuzhou) Co., Ltd .Shining Tech(Xuzhou) Co., Ltd. is a comprehensive international trading company with professional exper tise and rich experience, specializing in chemical and other fields. Our main products are as follows:

rrëshirë ※ nafte

※Hot melt Adhesive &Pressure sensitive adhesive

※Hot melt Road marking paint

※ Rubber&Tyre

※ Të tjerët

 • R & D
 • a