Bersinar Tech (Xuzhou) Co., Ltd.

A Supplier Anjog di Perminyakan résin ti Cina.
Diajar deui
  • teknologi

    teknologi

    Urang persist di qualities produk jeung kontrol mastikeun prosés ngahasilkeun, komitmen ka pabrik sagala jenis.
  • kaunggulan

    kaunggulan

    produk urang boga kualitas alus tur kiridit ka cikan bisa nyetél loba kantor cabang na distributor di nagara urang.
  • palayanan

    palayanan

    Naha éta téh pre-diobral atawa sanggeus-jualan, urang baris nyadiakeun Anjeun sareng ladenan pangalusna mun ngantep anjeun terang tur nganggo produk urang leuwih gancang.

Tentang Kami

A Supplier Anjog di Perminyakan résin ti Cina.

Shining Tech (Xuzhou) Co., Ltd .Shining Tech(Xuzhou) Co., Ltd. is a comprehensive international trading company with professional exper tise and rich experience, specializing in chemical and other fields. Our main products are as follows:

résin ※ Perminyakan

※Hot melt Adhesive &Pressure sensitive adhesive

※Hot melt Road marking paint

※ Rubber&Tyre

※ Batur

  • R & D
  • a